1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
classic kev
Last Activity:
Mar 13, 2019
Joined:
Jun 23, 2008
Posts:
3,344
Likes Received:
52
Trophy Points:
58
Gender:
Male
Birthday:
November 7
Location:
on the side of a hill near Nannerch, N.Wales
Occupation:
Surveyor

classic kev

Well-Known Member, Male, in on the side of a hill near Nannerch, N.Wales

classic kev was last seen:
Mar 13, 2019
    1. dean78
      dean78
      Hi kev I have been told to talk to you as you the man when it comes to RR. can you help please not got much hair left lol. I have no power going to fuel pump all fuses are good and when ignition is switched on i have 12v dc running through the fuse in the glove box. Engine will turn over and doors will open and lock on key fob could it have dropped its code from the ECM ?
    2. stutab
      stutab
      Cheers Kev,
      Andy came over today and had a look over it and he says it is in good shape. Got some 1.5mm plate so will do all the patching with that. Git some 6mm flat as well but think that might be a tad overkill :D
      Git a re-build thread going so have a butchers, its not as bad as yours was..

      Stu
    3. stutab
      stutab
      Hi Kev, how you getting on with the LSE?
      Got mine stripped down and found the c pillars are not connected to the wheel arches!! Did you have the same problem with yours? If so how did you fix it??

      Cheers Stu
    4. Goody8
      Goody8
      Have you sorted out your range rover out yet !!!...
    5. bobtail rangy
      bobtail rangy
      hi kev that exhaust is all off and i have the washer bottle let me know when you want to collect or i can post
    6. archyrcv
      archyrcv
      sorted the problem out , it was a rotor arm . u never would have guessed , aparently the the one with the small rivet on the top is and after market one and causes loads of problem , anyways cheers mate for the help , regards darren
    7. archyrcv
      archyrcv
      my v8 3.9 prinns lpg disco wont start

      sorry mate only jus worked how to paste this in , iam a plumber see not an IT guy , its all a bit new to me , The AA came out and tested everything as i got homestart
      The report read ,
      Checked ignition system and working correctly
      Spark was there but a little weak
      Ecu is being powered up and 5volts are at the airflow meter, but still still no power/pulse from the injectors when starting , injectors not switching on.
      Suspect ECU not fully working .


      Is that it then , he did say they are a few sensors and stuff inbetween but wasnt to sure if this could interupt the signal to power up the switching on of the injectors ? what do u think mate
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Gender:
    Male
    Birthday:
    November 7
    Location:
    on the side of a hill near Nannerch, N.Wales
    Occupation:
    Surveyor
    Current Landrover:
    Range Rover Classic 3.9 Vogue SE
    Range Rover Classic 4.2 LSE (Basket Case project)
    3.9 Range Rover Classic, DIY, Greenlaning