1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome To LandyZone!

    LandyZone is the biggest Land Rover forum on the net. We have plenty of very knowledgable members so if you have any questions about your Land Rover or just want to connect with other Landy owners, you're in the right place.

    Registering is free and easy just click here, we hope to see you on the forums soon!

Hazards and indicator problem

Discussion in 'Defender 90 / 110 / 130' started by DaveM-sport, Apr 16, 2021.

< Previous Thread | Next Thread >
  1. DaveM-sport

    DaveM-sport Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Posts:
    830
    Likes Received:
    38
    Location:
    Cork, Ireland
    Doing a few bits on a friend's 110 at the moment and it's indicators or hazards aren't working.

    With ignition on and hazard switch in the on position, indicators will work fine alright.

    Anybody any ideas as it has my stumped lol
     
  2. tottot

    tottot Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Posts:
    5,209
    Likes Received:
    1,448
    Location:
    west wales coast
    Hazard switch, common problem. Replace it.
     
    kermit_rr likes this.
  3. DaveM-sport

    DaveM-sport Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Posts:
    830
    Likes Received:
    38
    Location:
    Cork, Ireland
    It was bad wiring from lads messing with it before. There was no power coming through the permanent live so wasn't too bad once figured it out :)
     
    kermit_rr likes this.
  4. tottot

    tottot Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Posts:
    5,209
    Likes Received:
    1,448
    Location:
    west wales coast
    Often the case, you never know what someone else has done, In my case the only one to blame would be me as have owned my 90 for 28 years.:D
     
    kermit_rr likes this.
< Previous Thread | Next Thread >