Land Rover ForumsLandrover Forum

Forum LZ Shop Gallery For Sale LZ - Live
Go Back   Land Rover Zone > Land Rover Talk > Range Rover
Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Range Rover This is the place for Range Rover talk. Forum Sponsored By: Emmotts Of Colne - Range Rover P38 Breakers

Welcome to Land Rover Zone!

You are currently viewing our site as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, photos and use our for sale section. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24th-September-2010, 19:54
Poppers's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 103
Default Anyway to bypass radio code?

Screen has broke on original radio, so removed it to fit aftermarket one but now it has been disconnected it is asking for code but I cannot see the screen to enter it! Is there any combination of buttons to bypass it like a factory reset kinda thing?

Cheers
Reply With Quote
LZ
  #2  
Old 24th-September-2010, 19:57
storm99's Avatar
Spreading Joy & Harmony
 
Join Date: Jan 2008
Location: Stafford, Dinosaur County.
Posts: 21,062
Default Re: Anyway to bypass radio code?

A. How do you know its asking for a code if the screen is broke?

B. If there was a way to get round the code do you think its a good idea to post it on an open forum so that tea-leaves can then steal radios and not need a code?

C. Bin it if its broke.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th-September-2010, 20:02
Poppers's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 103
Default Re: Anyway to bypass radio code?

Cause it's not playing any music lol, and okay sorry.
Reply With Quote
  #4  
Old 24th-September-2010, 20:09
storm99's Avatar
Spreading Joy & Harmony
 
Join Date: Jan 2008
Location: Stafford, Dinosaur County.
Posts: 21,062
Default Re: Anyway to bypass radio code?

Quote:
Originally Posted by Poppers View Post
Cause it's not playing any music lol, and okay sorry.
If you have the code then just count as you press the buttons, even though you cant see the display you should be able to re-code it..then hit the enter.
Reply With Quote
  #5  
Old 24th-September-2010, 20:11
Poppers's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 103
Default Re: Anyway to bypass radio code?

Right, on my radio i have buttons 1 to 6. Yet the code includes a 0 and a 9, what is the format of coding it?

Can someone guide me how to do it blind?
Reply With Quote
  #6  
Old 24th-September-2010, 20:14
jorjio_k's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Lebanon,middle east
Posts: 490
Default Re: Anyway to bypass radio code?

Quote:
Originally Posted by storm99 View Post
If you have the code then just count as you press the buttons, even though you cant see the display you should be able to re-code it..then hit the enter.
Hello storm
new boobs?magnifico, like it more than the old one!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 24th-September-2010, 20:18
storm99's Avatar
Spreading Joy & Harmony
 
Join Date: Jan 2008
Location: Stafford, Dinosaur County.
Posts: 21,062
Default Re: Anyway to bypass radio code?

Is your code 6 numbers long?

Normally it shows _ _ _ _ _ _ on the display after the battery has been off.

Each number corresponds to a button.

So if code was 1 2 3 4 5 6 you'd press button one once, button two twice and so on. I think 0 is ten presses...but it could be one...then 1 would be two presses and 2 three etc...sorry if i've explained that badly!
Reply With Quote
  #8  
Old 24th-September-2010, 20:18
storm99's Avatar
Spreading Joy & Harmony
 
Join Date: Jan 2008
Location: Stafford, Dinosaur County.
Posts: 21,062
Default Re: Anyway to bypass radio code?

Quote:
Originally Posted by jorjio_k View Post
Hello storm
new boobs?magnifico, like it more than the old one!!!

Her name is Bea....
Reply With Quote
  #9  
Old 24th-September-2010, 20:19
Poppers's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 103
Default Re: Anyway to bypass radio code?

It's only 4 digits according to the previous owner :/

Just to add its a 95 HSE
Reply With Quote
  #10  
Old 24th-September-2010, 20:24
storm99's Avatar
Spreading Joy & Harmony
 
Join Date: Jan 2008
Location: Stafford, Dinosaur County.
Posts: 21,062
Default Re: Anyway to bypass radio code?

You're gonna need one of the rangie boys or their butler matey..i'm a tratter boy, our radios have on/off loud/louder.
Reply With Quote
LZ
Reply

Thread Tools



All times are GMT +1. The time now is 12:50.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0
Page generated in 0.16510 seconds with 8 queries